43 stk selvjusterende demonteringsmontering SAC Clutch Verktøysett Justeringsinnstilling for Audi

nyheter

43 stk selvjusterende demonteringsmontering SAC Clutch Verktøysett Justeringsinnstilling for Audi

De43 stk Selvjusterende demonteringsmontering SAC Clutch VerktøysettAlignment Setting for Audi er et omfattende verktøysett designet for fjerning, installasjon og justering av SAC (Self Adjusting Clutch) på Audi-biler.

Dette verktøysettetinkluderer ulike komponenter som clutchsentreringsadaptere, justeringsverktøy, trykkplateløfteverktøy, utløserverktøy og mer.

Alle disse verktøyene er utviklet for å gjøre prosessen med å fjerne og installere SAC-clutchen på Audi-biler mer effektiv og nøyaktig.

Noen av nøkkelfunksjonene til dette verktøysettet er:

- Omfattende sett: De 43 delene som er inkludert i dette verktøysettet dekker alle nødvendige verktøy for fjerning, installasjon og justering av SAC-clutch på Audi-kjøretøyer.

- Kompatibel med selvjusterende clutch: Verktøyene i dette settet er spesielt utviklet for å fungere med SAC-clutcher, som ofte finnes i Audi-biler.- Materialer av høy kvalitet: Alle verktøyene i dette settet er laget av materialer av høy kvalitet, noe som sikrer holdbarhet og lang levetid.

- Kompakt og organisert: Dette verktøysettet kommer i et kompakt etui som holder alle verktøyene organiserte og enkle å transportere.

applikasjon

Passer til Audi A3 A4 A6 A8.

Passer for Sharan.

Passer for /S-Max/Galaxy/Transit.

Passer til Benz C/E/CLS/S/CLK/SLK/SL.

Passer til BMW 320/330/520/530.

Passer til Alfa Romeo:147/159/166.

Passer til Fiat Ulysse/Croma/Ducato.

Passer for Lancia Phedra/avhandling.

Totalt sett er 43Pcs selvjusterende demonteringsmontering SAC Clutch Tool Set Alignment Setting for Audi et pålitelig og omfattende verktøysett for Audi-mekanikere og entusiaster som trenger å jobbe med SAC-clutcher.


Innleggstid: Apr-07-2023