Biden-administrasjonen godkjente 100 millioner dollar for å fikse ødelagte elbilladere over hele landet

nyheter

Biden-administrasjonen godkjente 100 millioner dollar for å fikse ødelagte elbilladere over hele landet

Biden-administrasjonen godkjente

I USA er den føderale regjeringen i ferd med å gi et middel til elbileiere som er lei av den ofte skadede og forvirrende ladeopplevelsen.Det amerikanske transportdepartementet vil bevilge 100 millioner dollar til å "reparere og erstatte eksisterende, men ikke-fungerende ladeinfrastruktur for elektriske kjøretøy (EV).Investeringen kommer fra 7,5 milliarder dollar i ladefinansiering for elbiler godkjent av Bipartisan Infrastructure Act av 2021. Avdelingen har godkjent rundt 1 milliard dollar for å installere tusenvis av nye ladere for elektriske kjøretøy langs store amerikanske motorveier.

Skader på elbilladere er fortsatt et stort hinder for utbredt bruk av elektriske kjøretøy.Mange elbileiere sa til JD Power i en undersøkelse tidligere i år at skadede elbilladere ofte påvirker opplevelsen av å bruke et elektrisk kjøretøy.I følge markedsundersøkelsesfirmaet har den generelle tilfredsheten med lading av elbiler i USA gått ned fra år til år og er nå på et lavt nivå noensinne.

Til og med samferdselsminister Pete Buttigieg har slitt med å finne en brukbar elbillader.Ifølge Wall Street Journal hadde Battigieg problemer med å lade familiens hybride pickup.Vi har definitivt hatt den opplevelsen, sa Battigieg til Wall Street Journal.

I følge Department of Energys offentlige ladedatabase for elektriske kjøretøy ble omtrent 6 261 av de 151 506 offentlige ladeportene rapportert som "midlertidig utilgjengelige", eller 4,1 prosent av totalen.Ladere anses midlertidig utilgjengelige av en rekke årsaker, alt fra rutinemessig vedlikehold til elektriske problemer.

De nye midlene vil sannsynligvis bli brukt til å betale for reparasjoner eller utskifting av "alle kvalifiserte varer," sa det amerikanske transportdepartementet, og la til at midlene vil bli frigitt gjennom en "strømlinjeformet søknadsprosess" og inkluderer både offentlige og private ladere -" så lenge de er tilgjengelige for allmennheten uten begrensninger."


Innleggstid: 22. september 2023